Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
52.499 Ft
Menny.:db
Elérhetőség:
A Készleten elérhetőségű termékek központunkban vannak, 1-2 munkanapon belül megérkeznek Hozzád!

A Raktáron elérhetőségű termékek külső raktárunkban vannak, központunkba a rendelést követő munkanapon érkeznek, ezután kerülnek kiszállításra.
Raktáron
Cikkszám: MEN-R1-352487
Gyártó cikkszám: 55035972
Gyártó: Huawei
Legkedvezőbb szállítás:
A szállítási díj és idő a
csomag teljes súlyától és a
választott futárszolgálattól függ.
Részletek a Szállítási információk
menüpontban.
1.490 Ft
Nem értékelt
Fogyasztói jótállás: ársávos, jogszabály szerint

Huawei FreeBuds Pro 2 Ceramic White True Wireless Bluetooth fehér fülhallgató

52.499 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás

A HUAWEI FreeBuds Pro 2 a True Wireless Stereo (TWS) Bluetooth fülhallgatók kategóriájához tartozik. Zajszűrővel rendelkezik, maga a készülék a bal és a jobb fülhallgatóból, illetve egy töltőtokból áll. A HUAWEI FreeBuds Pro következő kiadásaként jelenik meg. A HUAWEI FREEBUDS PRO 2 fülhallgató más Bluetooth-al rendelkező eszközökhöz, például telefonokhoz, táblagépekhez és számítógépekhez csatlakoztatható Bluetooth-on keresztül, a hanghívások kezdeményezéséhez és zenelejátszáshoz. A HUAWEI FREEBUDS PRO 2 aktív zajszűréssel (ANC) rendelkezik. A kéthangszórós egységgel, a digitális frekvenciaosztással a HUAWEI FREEBUDS PRO 2 HD hangminőséget tesz lehetővé és túllépi a TWS tartomány, illetve a hangszín korlátait. Kifelé néző (FF) mikrofonnal és befelé néző (FB) mikrofonnal érkezik a hibrid ANC, illetve az éberség érdekében. Ezen kívül a hívás közbeni zajszűrést is támogatja a három mikrofonos kialakítás, az egy hang gyorsulásmérő (VACC) és a mély neurális hálózati (DNN) algoritmusok segítségével. A fülhallgató kevés energiát használ és egy töltőtokkal érkezik, így a legtöbbet hozhatja ki a hosszú akkumulátor üzemidőből.

Kétcsatornás TWS, szinkron adatátvitellel mindkét fülhallgatón keresztül
Miután csatlakoztattad a Bluetooth-eszközt, a fülhallgató mindkét csatornán sztereó hangot fog lejátszani, amikor hanghívást kezdeményezel vagy zenét játszol le. A viselési állapotuk és az akkumulátor töltöttségi szintje alapján intelligensen kijelölik az egyik fülhallgatót elsődlegesnek, a másikat pedig másodlagosnak.

Ultra-érzékelő és hitelesített kettős hangszóró, Több sávra osztott valósághű hangzás
A 11 mm-es szupererős négymágneses dinamikus meghajtó egység és a magas hangok mikro sík membrános egysége a digitális frekvenciaosztási technológiával együtt két független hangszórórendszert tesz lehetővé, gazdag részleteket, hullámzó basszust és tiszta emberi hangot biztosítva.

HD audióátvitel & Kettős HD audió tanúsítvány
A HUAWEI FREEBUDS PRO 2 az LDAC Bluetooth HD audióátviteli protokollt alkalmazza a nagy bitsebességű HD hangátvitel megvalósításához. HWA és Hi-Res Vezeték nélküli Kettős HD audió tanúsítvány, amely tiszta, amely nagy pontosággú és részletgazdag hangzást generál.
Letöltheted az AI Life alkalmazást és engedélyezheted a HD átvitelt.

Háromszoros adaptáció az egyéni hallásra
A belső mikrofon valós időben figyeli a zenei jelek változását és dinamikus hangminőség beállítást hajt végre a fül alakja, viselési állapota, illetve a hangerő alapján az optimális frekvenciaválasz elérése érdekében.

Változatos hangminőség stílusok közül választhatsz
Több hangminőség mód is elérhető. A Devialet-tel közösen tervezett hangolás alapértelmezés szerint használatos. Választhatsz a módok közül, vagy tetszés szerint testreszabhat egyet.
*Letöltheted az AI Life alkalmazást, és kiválaszthatod vagy testreszabhatod az hangminőség beállításait a hangminőség vagy az effektusok beállításait az alkalmazásban.

Környezeti zajszűrés a hívások alatt (nem kell a VACC)
A hármas mikrofon kialakítással, csonthang érzékelővel, és az AI algoritmussal, a fülhallgatók pontosan gyűjtik be és eltávolítják a környezeti zajokat hanghívás közben és felerősítsék a hangodat. Ezáltal a hangod kristálytiszta a másik félnek hívás közben még olyan helyeken is, ahol nagyon sokan vannak körülötted. A fülhallgatók kizárják a szél zaját hívás közben olyan környezetben, ahol a szél sebessége akár 6m/s.

Hibrid zajszűrés több referenciamikrofonnal
A fülön belül és kívül három mikrofon érzékeli és kiküszöböli a hallójáraton belüli és kívüli környezeti zajokat a hibrid ANC megvalósítása érdekében. A dinamikus meghajtó egység fordított hanghullámokat generál a zaj pontos kioltása és kristálytiszta hang lejátszása érdekében.

Intelligens dinamikus zajszűrés 2.0
A fülhallgató valós időben azonosítja a környezeti zaj típusát, és automatikusan kiválasztja a Hangulatos, Általános, Ultra módok közül az optimális zajszűrő hatást.

Éberség mód, Hangjavítás
Az éberségi mód lehetővé teszi, hogy a biztonság kedvéért tisztában legyen a körülötted zajló hangokkal, a Hangjavítás* pedig kiküszöböli a környezeti zajokat, miközben továbbra is hallhatod barátaidat vagy nyilvános adásokat anélkül, hogy fontos információkról maradnál le.
*Töltsd le az AI Life alkalmazást, engedélyezd az Éberség módot.

Két eszköz egyidejű csatlakoztatása
A fülhallgatót egyidejűleg két különálló eszközhöz csatlakoztathatod és zökkenőmentesen és erőfeszítés nélkül válthat a két csatlakoztatott eszköz között, például a telefonról érkező hívások fogadásához, miközben videót nézel a táblagépen.

Csípési és csúsztatási műveletek
A Huawei által szabadalmaztatott algoritmusok alapján az olyan gyors gesztusokat mint a csípés és a csúsztatás, nagy érzékenységgel ismeri fel a rendszer a zajszabályozás és a média hangerejének beállításához.

IP54 por- és vízállóság
A fülhallgató IP54-es por- és vízálló.
*Csak a fülhallgató vízálló. A töltőtok nem vízálló.

Alacsony késleltetésű játékmód
Támogatja a 140 ms-os késleltetést játék közben.
*A 140 ms-os késleltetéshez bizonyos, EMUI 12-t futtató HUAWEI telefonokra van szükség.

Fülhallgatók keresése
A Fülhallgatók keresése funkció rögzíti a fülhallgató leválasztásának helyét, és lehetővé teszi a fülhallgató helyének meghatározását a térképen vagy hang lejátszásával.*
*A Fülhallgató keresése funkció csak az EMUI 11.0/HarmonyOS 2.0 vagy újabb verziót futtató HUAWEI telefonokon érhető el.

Vezeték nélküli töltés (töltőtok)
A töltőtok tárolja a fülhallgatót, és újratölti a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében. A tok támogatja a vezetékes és vezeték nélküli töltést is.

Közelségi párosítás
A tok kinyitása után a telefon automatikusan felismeri a fülhallgatót, majd gyorsan elindítja a Bluetooth párosítást. A fülhallgató és a töltőtok akkumulátorának töltöttségi szintje megjelenik a felugró párosítási értesítésben.*
*A közelségi párosítás EMUI 10.0 vagy újabb verziót futtató HUAWEI telefonok szükségesek.

Intelligens viselésérzékelés
A fülhallgató érzékeli, hogy mikor viselik, és szükség esetén automatikusan szüneteltetheted a zenét vagy felébresztheted a fülhallgatót.

Gyorsbillentyű-műveletek
Az AI Life alkalmazásban személyre szabhatja a gesztusvezérlés beállításait. Alapértelmezés szerint a fülhallgató összehúzásával kiválaszthatod a zajszűrő módot. Beállíthatod a csípés parancsikont a hangsegéd felébresztéséhez vagy az egészségügyi közvetítés elindításához.

Szavatosság: a jogszabályi előírások szerint.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére